Nieuwsoverzicht

 • Microsoft kondigt eigen Surface tablets aan
  Microsoft kondigt eigen Surface tablets aan Meer »
 • Apple kondigt "nieuwe iPad" aan
  Apple kondigt "nieuwe iPad" aan Meer »
 • "Ik kwam de VS binnen met een paspoortscan op de iPad"
  "Ik kwam de VS binnen met een paspoortscan op de iPad" Meer »
 • Tablets maken indruk op het MWC
  Tablets maken indruk op het MWC Meer »
 • De geschiedenis van de tablet
  De geschiedenis van de tablet Meer »
Hier tref je een overzicht aan van het allerlaatste nieuws over tablets! We hebben onze nieuwsberichten voor je in categoriëen ondergebracht; tabletnieuws, geruchten, industrie-nieuws, hard- en softwarenieuws.
Al onze nieuwscategoriën zijn ook als RSS-feeds beschikbaar! Kijk op onze RSS-pagina voor meer informatie of klik op het RSS-symbool om de feed gelijk toe te voegen.
Apple kondigt 128 GB variant iPad aan

Apple kondigt 128 GB variant iPad aan

Dinsdag geplaatst om 16:12 Blijkbaar was 64 GB niet groot genoeg en daarom heeft Apple vandaag een 128 GB variant van haar iPad aangekondigd. Het gaat hier natuurlijk om de laatste, vierde generatie iPad met Retina scherm. Lees verder »

Sony maakt dunne Xperia Tablet Z met Full HD officieel

Maandag geplaatst om 11:53 - 1 reactie Sony maakt dunne Xperia Tablet Z met Full HD officieel Niet lang na het uitlekken van de Xperia Tablet Z heeft Sony deze tablet officieel aangekondigd. Gelukkig is er ook nog wat te melden, z'n 6,9 mm dunne behuizing bijvoorbeeld of z'n meer dan Full HD-resolutie scherm. Lees verder »

Nieuwe Sony Xperia Tablet Z uitgelekt

Woensdag geplaatst om 17:30 Nieuwe Sony Xperia Tablet Z uitgelekt Sony heeft met de lancering van de Xperia Tablets weer leven ingeblazen in haar tabletlijn, en deze Xperia Tablet Z moet op termijn de allernieuwste aanwinst worden. Specificaties van deze tablet lekken nu uit. Lees verder »