Digitimes: Surface for Windows RT kost meer dan 599 euro, Pro meer dan 799

Geplaatst op 20-06-2012 in de categorie Geruchten

Gisteren kondigde Microsoft haar eigen tablet-lijn aan; Surface. Wanneer ze beschikbaar zijn en wat ze moeten kosten werd niet bekend gemaakt. Behalve dat het in lijn ligt met concurrerende tablets. Digitimes beweert vandaag heel wat anders.

Zo zal volgens Digitimes de Surface for Windows RT meer dan 599 euro moeten kosten. De versie met Windows 8 Pro komt zelfs boven de 799 euro uit. En dat ligt niet in de lijn van andere tablets van de concurrentie. Zo kost het instapmodel iPad minder dan 500 euro. Die beschikt dan wel over minder geheugen dan Microsofts tegenhanger.

Microsoft Surface Windows RT

Overigens weet de bron ook te melden dat het Chinese Pegatron de tablet voor Microsoft gaat maken. De informatie is afkomstig van Digitimes die niet bekend staat vanwege z'n betrouwbare track record. Het is dus nog maar de vraag wat er allemaal van waar is.

Bron: Digitimes.com
Reacties Martijn op Woensdag 20 juni 2012 om 19:23
Mooi apparaat, maar vooral de prijs gaat hem tegenwerken.
En hij moet zich nog bewijzen tegenover de gevestigde merken als Apple, Asus of Samsung.
Ben benieuwd!
Martijn2 op Vrijdag 22 juni 2012 om 17:44
Yup, ik denk dat er wel markt voor is, maar daarin moet Microsoft zich wel eerst inkopen. Dat betekend verkopen onder de kostprijs. Net zoals het bij de Xbox heeft gedaan. Zoniet dan wordt het een uphill battle
Naam
E-mail
 
Reactie