Google mikt op zomerlancering Android 5.0 Jelly Bean Shortcuts
Tags
Delen


Google mikt op zomerlancering Android 5.0 Jelly Bean

Geplaatst op 16-02-2012 in de categorie Geruchten

Ondanks dat de meeste Android-gebruikers nog vrolijk met Gingerbread rondlopen, laat staan Ice Cream Sandwich, denken de technici van Google ver vooruit en sleutelen hard aan de nieuwste versie genaamd Jelly Beans. Een zomerlancering lijkt haalbaar.

Het zijn niet zozeer onze woorden, maar de hard-op-uitgesproken gedachten van een anonieme Taiwanese electronicabouwer. Volgens hem vallen de verwachtingen van Android 4.0 ICS tegen en wil Google beslagen ten ijs komen zodra Microsoft met Windows 8 op de markt komt. Google zou volgens hem daarom de ontwikkeling van Android versnellen om beter te kunnen concurreren met andere tabletbouwers. Mogelijke aankondiging is Google's I/O event van 27 tot en met 29 juni

Natuurlijk is er momenteel maar één tablet die er echt toe doet en dat is de iPad van Apple. Android-tablets zijn weliswaar sterk in opkomst maar voelen zelfs met ICS nog wat onvolwassen aan. Microsoft bouwt intussen verder aan haar eigen antwoord in de vorm van Windows 8 dat van de schrijvende pers veel lof krijgt in gebruiksvriendelijkheid en snelheid. Ook de nieuwe layout valt goed. Het laatste wat Google er dan bij kan hebben is nog een concurrent.

Bron: Digitimes.com
Reacties henk op Zondag 19 februari 2012 om 18:12
de versies volgen elkaar veel te snel op, op een gegeven moment loopt alles door elkaar heen lijkt me.
Martijn op Maandag 20 februari 2012 om 14:05
@Henk en dan te bedenken dat ze de frequentie al naar beneden hebben geschroefd.
Naam
E-mail
 
Reactie