Hands-on HP TouchPad


HP presenteerde gisteren de eerste tablet met webOS, de TouchPad Tijd voor een hands-on video met de tablet die het op moet nemen tegen de iPad, de PlayBook en de XOOM

Het is voor HP de eerste keer dat het een productenlijn met webOS presenteert. HP kocht in 2010 Palm, dat geprezen werd voor de gebruiksvriendelijkheid van webOS, maar de goede recensies niet in verkoopsucces wist om te zetten. HP gaat door waar Palm stopte. De gepresenteerde tablet is bepaald geen breuk met de door Palm ingeslagen weg. Om kennis te maken met de TouchPad, hebben we twee video's voor je: eerst een hands-on van de redactie van PhoneDog, en als tweede de officiële trailer.

Zoals je ziet werkt de TouchPad aardig vlot. Een groot deel daarvan is te danken aan de razendsnelle 1.2 Ghz Dualcore processor van Qualcomm, waarmee deze tablet is uitgerust. Hoewel we Palm-producten noot in Nederland zagen, is de kans dat deze tablet van HP naar Nederland komt volgens ons aanzienlijk. HP heeft een eigen dealer-netwerk in ons land, en kan de TouchPad dus vrij eenvoudig op de markt brengen.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel